Skip to content

Wat zou ik moeten kiezen? – Kies de juiste monitorarm

Welke monitorarm moet ik kiezen

Wat zou ik moeten kiezen? – Kies de juiste monitorarm

Er is een breed scala aan meer info en op de markt, variƫrend van kleine draagbare units die in een hoek kunnen worden gebruikt tot grote industriƫle typen die geschikt zijn voor zwaar gebruik. Voordat u beslist welk type monitorarm u nodig heeft, is het belangrijk om te begrijpen welke functies voor u belangrijk zijn en welke mogelijk overbodig zijn. Hieronder hebben we 10 tips verzameld voor het kiezen van de juiste monitorarm voor uw behoeften.

Als u een thuiskantoor of een multifunctioneel werkstation instelt, moet de hoofdmonitor op een comfortabele hoogte staan voor zowel u als eventuele bezoekers. De twee meest populaire opties zijn de hoek- en vloerstaande monitoren. De vloermodellen zijn flexibel en verstelbaar en kunnen meestal eenvoudig op elk werkbankoppervlak worden gemonteerd. Het belangrijkste nadeel hiervan is echter dat ze gemakkelijk op ooghoogte kunnen komen, waardoor het voor sommige mensen moeilijk kan zijn om te werken. Een meer traditionele en eenvoudige optie is een monitorstandaard met zwenkarm. Deze zijn meestal niet zo verstelbaar als de andere, maar bieden de meeste gebruikers meer comfort en flexibiliteit.

Er is ook een speciale reeks armen met veel extra functies, zoals stijgbuizen, draaibare koppen, zwenkarmen en kantelkoppen, evenals volledige hoogteverstelling en vergrendel-/ontgrendelfuncties. Sommige hiervan zijn specifiek ontworpen voor specifieke merken zoals Dell, Toshiba, ViewSonic en Sony enz. Er zijn ook armen verkrijgbaar van gangbare merken zoals HP en Acer. Het belangrijkste aspect bij het kiezen van een geschikte monitorarm is om te overwegen waarvoor u hem gaat gebruiken. De meeste werkstations hebben tegenwoordig ingebouwde toetsenborden, dus als u geen volledig functionele monitor nodig heeft, is een eenvoudig toetsenbord met zwenkarm voldoende. Als u toch een volledig functioneel toetsenbord moet gebruiken, is een armtoetsenbord een goede keuze.

Link naar de website: https://leukstekadoos.online/

Published inWinkelen