Skip to content

Waarom autochippingkosten na een ongeluk opdagen

Als u een van de vele mensen bent die net een nieuwe of gebruikte auto hebben gekocht, bent u misschien verrast om uit te vinden hoeveel autochippen kan kosten. Hoewel de vraag of chipping illegaal is verhoogd (sommige mensen geloven dat het zou moeten zijn), kunnen de kosten aanzienlijk zijn. Sommige mensen betalen een volledig afzonderlijk bedrag om hun auto te laten afgebroken om het probleem te helpen voorkomen. Of dit al dan niet de moeite waard is, kan afhangen van uw omstandigheden.

De meeste mensen chip nadat ze hun voertuig ongeveer 30 jaar hebben gehad. Hoewel de meeste autoverzekeringspolissen dit zal dekken in het geval dat u uw auto chipt, kan deze minder geneigd maken om de reparatierekening in het geval van een ongeval te dekken. Natuurlijk, als je je auto chipt in de loop van een ongeluk, kun je uiteindelijk twee keer de prijs betalen van wat je auto waard was – plus de kosten van reparatie om de auto terug te krijgen naar de oorspronkelijke staat. Daarom is het misschien een goed idee om je auto te chippen voordat je het van het perceel rijdt.

Als u niet zeker bent of auto-chipping legaal is in uw staat, is het een goed idee om een autoverzekeringsvertegenwoordiger te vragen om de details te verklaren.

In veel staten wordt het beschouwd als een wettelijk alternatief voor het plakken van een kentekenplaat, die in de meeste staten illegaal is. Door uw voertuigregistratie te chippen, maakt u een wettelijke manier om uw eigen geld op te slaan en de reparatiekosten te dekken die zijn gekoppeld aan een beschadigd voertuig. Sommige autoverzekeringsagenten zijn echter van mening dat de meerderheid van de ongevallen waarin auto’s worden afgebroken, te wijten zijn aan skidproblemen, die kunnen worden toegeschreven aan slippen en glijden op de weg.

Ongeacht of autochippen in uw staat is toegestaan, het kan zeker heel gevaarlijk zijn. Als uw auto is afgebroken, heeft het een permanent record. Dit kan informatie bevatten over eerdere claims die tegen de eigenaar van de auto worden gedaan. Het kan ook valse informatie bevatten die uw verzekeringspercentage zou kunnen doen na uw ongeval.

Bovendien zal het voorkomen dat u veilig naar het werk of andere plaatsen rijdt, wat erg gevaarlijk zou kunnen zijn.

Zelfs als het legaal is in uw staat, zijn er veel redenen waarom autochippen een slecht idee is. Eén is dat als je je auto chipt, het maanden kan duren voordat je auto wordt gerepareerd. Dit kan je in een positie zetten waar je honderden dollars extra betaalt voor je auto-reparaties. Een andere reden waarom autochippingkosten hoog zijn, is dat de chips de buitenkant van uw auto kunnen doen. Dragen van verf- of lichaamsdelen die overeenkomen met uw voertuigen Kleur om de chip te bedekken, kan het daadwerkelijk duurder maken om te repareren.

Kortom, autochippen kan een kostbaar proces zijn dat meer problemen kan creëren dan het oplossingen. Als u in deze situatie bevindt, moet u een professioneel chipping-bedrijf raadplegen voordat u grote beslissingen neemt. Er zijn veel dingen die uw chipping-kosten kunnen beïnvloeden, en er zijn ook veel redenen waarom ze gebeuren. Door de tijd te nemen om na te denken over al deze dingen, kunt u uiteindelijk geld besparen op de lange termijn.

Klik hier voor meer informatie Chipperformance

Published inauto