Gratorama-Bonuscodes

Registreer voor een nieuwe account met een van de Gratorama bonus codes en u krijgt de welkomstbonus! Alleen al om je in te schrijven Krijg je $7! Maak dan uw eerste storting en krijg het geëvenaard met 100% tot een limiet van $ 200*.

    *De enige storting die in aanmerking komt voor de welkomstbonus, is uw eerste storting. Het totale maximumbedrag dat zal worden gegeven voor uw welkomstbonus op uw eerste storting is €/£ / $200. Deze SPEELBONUS kan niet gecombineerd worden met een andere bonus, tenzij anders vermeld. Om een bedrag uit te keren moet u minstens dertig (30) keer het bedrag van uw bonus inzetten. Welcome sign-up Bonus moet worden ingezet binnen 90 dagen vanaf de gegeven datum of het zal nietig einde ingetrokken. Welkomstbonus wordt toegekend. Gratis € /£ / $7 (70KR) BONUS promotie: om te beginnen met het inzetten van de 7 Gratis bonus bent u verplicht om een storting te maken en te profiteren van de eerste storting aanbod. Elke inzet die u achteraf plaatst zal worden meegeteld voor het voldoen aan de voorwaarden van de aanmeldingsbonus. Tenzij anders vermeld, de 7 gratis non-deposit bonus is alleen beschikbaar voor de eerste keer spelers. Houd er rekening mee dat de 7 gratis non-deposit bonus maximum prijzen verschillen van de standaard winsten en zijn als volgt:
    Kaartprijs Maximumprijs:

  •         0,5-500
  •         1-1.000
  •         2-2.000
  •         5-5000
  •         10-10.000

    De gratis € / £ / $ 7 (70 KR) bonus moet 30 keer ingezet worden voordat u kunt uitbetalen. Na het aanvragen van 7 Gratis bent u verplicht om uw "welcome sign up bonus" te nemen op uw eerste storting. Winsten die worden ontvangen door het gebruik van de gratis bonus of gratis spins, zonder vooraf gedane storting, mag niet meer dan €/£/$200 (2000 Kr). De speler moet in staat zijn om alleen de maximale winst van €/£/$200 (2.000 Kr) op te nemen onder de voorwaarden gespecificeerd in het bonusbeleid.

Gratorama Welkomstbonus

Iedereen houdt van het krijgen van bonus, dus waarom niet een kijkje op de Gratorama bonus codes welkomstaanbod waar je $7 om mee te spelen? Deze Gratorama no deposit bonus is slechts het begin van de welkome promotie.

Zodra u hebt besloten om te spelen voor echt geld en ging door Gratorama aanmelden proces, kunt u uw eerste storting die dan zal worden gekoppeld 100% tot een limiet van $200* (zie T&Cs hierboven). Het Gratorama aanmeldingsproces is echt eenvoudig en we zullen u precies laten zien wat te doen in deze Gratorama review.

Gratorama Promoties

U kunt gebruik hebben gemaakt van de Gratorama bonus codes welkomstaanbod, maar er zijn nog veel meer promoties te wachten voor u zodra u uw $7 Gratorama no deposit bonus – en de potentiële $200 storting match geld. (Zie T&Cs hierboven))

U kunt nog meer storting matches met behulp van specifieke betaalmethoden – of een VIP-speler op de site. Er is altijd iets aan de hand op de promotiepagina dus zorg ervoor dat u regelmatig terug te controleren om echt het voordeel van het zijn van een bestaande klant.

Om nieuwe klanten nog gelukkiger te houden zijn er nauwelijks eisen als het gaat om de Gratorama bonus codes aanbod. Uw $ 7 komt van de Gratorama geen borg bonus dus dat is echt eenvoudig. (Zie T&Cs hierboven))

Met de 100% eerste storting match hoeft u er alleen maar voor te zorgen dat u de bonus 30 keer inzet voordat u een van de bonus winsten. Er zijn ook tijdbeperkingen voor hoe lang u uw bonus moet gebruiken, maar alle details zijn beschikbaar in de promoties sectie van de site. (Zie T&Cs hierboven))

De Gratorama Site

Er zijn tal van games om uit te kiezen op de site en u bent er zeker van om een hele reeks nieuwe favorieten te vinden zodra u zich heeft aangemeld voor uw account. Als u geniet van het spelen op de slots dan bent u in uw element op Gratorama. Er is ook de mogelijkheid om de games eerst te proberen, zodat u deze spins kunt gebruiken om het onder de knie te krijgen van nieuwe slots.

U kunt ook de Gratorama app (iOS of Android) downloaden om u nog meer vrijheid te geven. U kunt hetzelfde grote scala van spellen spelen waar u ook bent! Controleer de Gratorama app!

Gratorama Bonus Codes: Verdict

Zonder te gek te worden, Gratorama hebben geproduceerd een zeer speelbare site met een goed scala van games om elk niveau van speler geïnteresseerd.

De welkome bonus vooraf is uiteraard een zeer welkome zet op Gratorama ' s deel en moet een aantal nieuwe klantaccounthouders naar de site te lokken. Een 100% borg match is nog beter en zal u een echte boost zodra u zich registreert.

Waarom kijkt u niet zelf naar de Gratorama site en claimt u het aanbod?